nuff-nuff

Wednesday, 1 August 2012

SabaR itu IndaH


salam...ramadhan yang ke-12 sudah...act,jarang aku nak share my problem kat sini..sebab ape..nanti ade stalker2 yang bace..oh..malu ok




      "aku da maafkan ko..tapi x bole lupe sebab kau layan aku     macam sampah"




sadiss kan ayat kat atas nie...ape la gaknyer perasaan korang bile bace ayat nie..jahat agaknyer aku nie sampai
orang tuh ckap macam tu kat aku...n aku tahu susah untuk dia lupe ape aku dah buat kat dia...it easy to forgive but not forget...
betol...dan dah bertahun jugak benda tuh jadik...almost 5 year..n aku pon da penah kene layan macam sampah jugak..for me aku rase 
itu mungkin balasan kot..sampai la aku at this stage...aku still harap yang dia akan bole terima aku macam kawan2 dia yang lain..sbb 
kami pernah jadi kawan..kawan baik..n lebih pada tu..aku harap die jugak bole forget the past 
sbb dia pon da jumpe someone better n bakal bertunang after this eid...
banyak sangat kot aku berharap..maybe masa tuh belom sampai lagi...






insyaAllah..aku kat sini tetap doakan ko bahagia dengan dia..even ape pon perspektif ko kat aku..
sbb aku tetap anggap kau kawan aku..yang pernah susah senang dengan aku.
         
    




#thankss la kat "kau" sebab still tanye kabar aku n doakan aku dapat cari my mr right kat one of my friend..thanks coz still care encik rusydi..


thanks for reading~

5 comments:

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wah taceng nyer..sama la kite..huhuhu...ermm " Kemaafan Itu Indah"

dyabunga said...

semoga juma mr right ye.=)

dyabunga said...

jom singgah baca entry kenangan ramadhan kt blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

ririn aieza said...

eyfa=kamu pon ade entry camni ea,...yeah..sometimes reality will hurt u..tough2=)

ririn aieza said...

dya=thanksss..ade calon x dya..boleh pass kat kite..ahahaha