nuff-nuff

Wednesday, 1 August 2012

cuci mata


hye2...semalam sempat g jalan tar dengan kawan sekalian iftar same2...
walaopon baru hari yang ke-11 puasa tapi kat jalan tar ramai gak orang..makin petang makin ramai..
g sane sebab nak usyar2 tudung bawal batu n baju kurung..usyar jek laa..nak beli duit non ado..
thankss la pada dia sebab belikan saya barang nie...ikhlass kan..hehehe...









mase g jalan tar tuh aku x snap gambar sebab xsempat laa..mate aku tengah bekerja kot..melilau2 tengok baju..hahah..
sumpah macam nak tercabut kaki nie sebab 2 3 kali gak pusing2..da la tempat tuh panjang..=)


dan sempat jugak laa merase di kacaw oleh gelandangan mase kat masjid jamek..takot ok..aku sorang2 lak tuh...


terima kasih daun keladi yer awak sebab bagi all the keychain mase awak g bandung n vietnam tempoh hari..esok2 boleh bagi saye
baju lak..hihihihi..




da penat jalan then its time to find some place to iftar sebab mase tuh da pukul 5 lebih..
pening n da xlarat so aku pon xtaw nak iftar kat mane..ikut jek laa...


kami pergi wangsa walk yang aku pon baru 1st time jejak...rupenyer wangsawalk tuh dekat sajek dengan rumah bella..=)
berbuka puasa di restoran nasi ayam penyet.. tengok jek la gambar yer...




aku sangatla tamak haloba sebab order air banyak..heheheh..hausss la sangat kan..makan pon..
last2 kawan aku yang kene habiskan..hahaha


after iftar..solat kat situ n balik..sampai umah dalam pukul 9.30pm n sempat g bselisih<kemain ayat kan> ngan haiwan kegemaran
kawan aku tuh..encik tapir..hahhaha..sumpah terkejut ok...mende alah tuh besar n duk terpacak kat jalan...
alhamdullilah saya selamat sampai kat rumah n dia pon sama=)






thankss for reading~

12 comments:

dyabunga said...

seronoknya ada org belnje..hihi

jom singgah baca entry kenangan ramadhan kt blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Annyong cik punya belog! =)

Seronoknya berbuka beli air banyak-banyak ye. Hehe.

Follow blog kamu~

Suza said...

wah2 byk nyer anda memborong. nk 1 boleh hehe

ririn aieza said...

dyabunga=haha..seronok2=) ok jap g kite blogwalking belog awak..

ririn aieza said...

siti nurhuda=aah tu nafsu bulan puasa tuh....sume air nak rasa..=) thankss ok=)

ririn aieza said...

suza=nak satu ke??boleh...jum dtg jalan tar mek=)

ChEnTA LiEYza said...

waahh...bes nyer...

Ain Z said...

Wewitttt aku stalker ko kan HAHHAHAHA hemoi hemoi kemain lagi yea bejalan sakannnn tak hajak aku . KBAI !

ririn aieza said...

ain ko mmg stalker sjati..ppuuiii..hahhahaa...

ririn aieza said...

lieyza..best kan..mai turun jalan tar mek=)

Mizz ErMa said...

best kan leh p jenjalan makan angin + berbuka dgn kawan2..hehe

ririn aieza said...

mizz erma=uuiitt.bride to be komen la..ahahaha..best2...=)