nuff-nuff

Sunday, 14 October 2012

~~My Second Home@emerald~

sudah sebulan lebih duduk kat sini..ini hari baru rase rajin nak hupdate...inipon sebab fuzah tanye pasal rumah...

siyess dis rumah iz sangat luas n cantik...<bagi student cam kitorang la> xrase cam duk hostel kot..sebab diz apartment is soo exclusive n full-furnish..ehhh..harusla kan..

so dis is our new "hostel" located at beruang hill,melaka...sebelah MultiMedia Universit...apartment yang kami duduk ber-lapan serumah.
ade 9 tingkat but kami student2 UTeM mostly tinggal kat tingkat 8,9..yang lain2 adalah student MMU..



rumah kami d tingkat 9 ok...yang paling atass tuh...syiookk ar sbb dapat tengok all view from here..malam2 lagi cantik..

and dis is inside the homeezz...welcome to teratak kami~~


itu pintu masuk...masuk2 jek sudah nampak meja makan n hall....perabot adalah dari IKEA..

next is hall..

haha..meja telah disepahkan oleh aku..

balkoni aka tempat sidai baju

view from balkoni rumah kami d tingkat 9..gayat x..
kalaw nak tunggu bus kat jalan sana tuh..

chermin adalah besar soo syiok utk tgkp gambar syok sendiri...eh,eh..


knock..knock..dis is my roomm

bilik air pulak ade 4 n bilik pon 4..so x yah gaduh2 kalaw lambat nak g kelass..ppuuii

ini katil saya..tempat bergolek2 siang dan malam..
jangan tnyer nape bsepah...

ni board saye yang da dpenuhi dgn gambar2..spatotnya tampal note ok..cehh


so far aku selesa la duudk sini..tapi yang x best iz part nak cari makanan..susah sikit sbb kene jalan ke taman sebelah..sbb kat sini just ade mamak n cafe cino..yelar sebab kami budak2 UTeM menumpang dengan budak MMU...n mostly dorang iz chinese..



~motip tayang selipar~


ini saje
~thankss for reading~
hav a nice weekend oullss



2 comments:

::cik asha:: said...

dh boleh buat main kejar2 dh kat dlm umah..besarrrrr...

calendar kat board tak beragak besawww nye..hahaha..nasib ada gambor aku menyelit disitu..hehe

*** kalau aku nak menginap semalaman kat umah ko boleh? mcm best jer

spongesoft said...

uikkk macam hostel 4 bintang? mewah gilak bilik gilak besarr? hahaha best aaa camni? DL setiap sme aa pas nii,,mewah dah! :p