nuff-nuff

Monday, 14 May 2012

oren itu belog ku

      ~Assalamualaikum~
xjawab dose...jawab dapat laa pahala=D

rase macam da lame x kemass blog nie...so,semalam pas rase macam da xwat ape..so tangan nie dok godek2 laa setting kat design bagai..tukar kaler background,warne font...aku tengok belog fatin liyana laa so aku pon nak wat belog yg simple n x serabut otak aku..plus2 cik dee pon da tukar interface blog die..so saye pon mengorak langkah yang same..<uih,ayat aku..> =D
so jadi la macam nie...



oren kan....hihihhi...

pas habis setup then die kol

dia= yuhuu,nga wat ape??rase macam nak makan lua tapi nak org lain belanje je<wah3 statement kan,rase nak tapak jek...tapi sebab shayang,ku turutkan..>
aku=oh,eah...boleh..pon boleh..
dia=ok,pas magrib orang amik..tata 
aku=tata too

# 2 hari lepas aku makan burger arnab..beli di bukit beruang-stall dekat parking lot depan kedai mkn(MMU area)
aku mane laa penah makan arnab tuh,die lak pi order burger tuh..sebaik x order ostrich..kalaw x,bagi tutti frutti pon i x makan laa...erk..nasib baik laa dia belanje kan sebab burger arnab mahal dari burger biasa..
kat situ sume burger yang pelik2 harge antara RM4-6 kot..
aku rase macam ade arnab kat kerongkong aku pastuh...err...rase die macam ner??ok jek sebenarnye..tapi mase makan terbayang laa arnab yag comel dok kedek2 lari depan ko..#
~till then~

1 comment:

Muhammad Aliff Bin Bohari said...

Awesome!
Lawa betul blog nih..
Warna oren ceria..
^_^