nuff-nuff

Tuesday, 1 May 2012

?kenape suke stalk orang?





ade terkena kat batang hidung sendiri x???ala,yakin gile laa korang2 kat lua sane mesti penah stalk orang gak an...mee too.."̮ ƗƗaƗƗaƗƗa "̮ ƗƗaƗƗaƗƗa "̮ ...siapa yang di stalkernyer???ni aku arr yang buat kerja nie..korang aku xtaw

#secret admire~yelaa,kene check gak mane tawu ade gadis2 yang try nak potong line korang
#bekas pakwe~ha,yang nie paling kerap kot...lagi2 kalaw bekass pakwe korang sudah pon mempunyai pacaran baru...sume laa nak stalk..fb dia,twitter dia,belog dia...semata2 nak tawu perkembangan si dia nie..
then pas daa stalk and nmpak tupperware korang mesra2 ngan gf baru die,mulaa laa nak rase down..and cakap "oh jelly nyer tengok dorang..."....noob giler..
#kawan-kawan~ nie biase laa..semata2 nak cari gosip2 terhangat nak bercerita kat kawan2 esoknyer...like cakap "eh hari tuh die update die pergi sane,sini ngn bf die," bla,bla,bla..xde kerja..
#artis pebret~semestinyer sbab nk tawu update latest pasal dorang...t cakap lambat 2 hari lak dengan member2...
#current bf/gf~kene stalk gak ea....for sure kot..mane tawu ade orang lain try gode2 n nak tengok dia melayan or x..lagi best kalaw ade password account fb,twitter dia...boleh sport check private message.."̮ ƗƗaƗƗaƗƗa "̮ ƗƗaƗƗaƗƗa "̮



~ha,korang pernah x stalk orang2 kat atas tuh..aku mengaku aku pernah and tengah buat...~~....asal x buat naya kat orang dah laa...jangan plak ko add someone nie sebab ko nak stalk die then bila daa puas stalker ko terus block or remove..then kutuk2 die kat page ko...hailoo,hailo...macam2 ragam manusia..tapi ape2pon..berpada2 laa bile stalk tuh.better ar jadi silent stalker ea..
macam saye,..hewhewhew...
so,selamat berstalker profile orang and jadilah stalker yang budiman..

till then =D

2 comments:

M Taufik said...

Members (129)follow back yach non...

::cik asha:: said...

kantoi suke stalk orang..huhuhu