nuff-nuff

Wednesday, 26 September 2012

Leisure time with THEM+ cendol =)


entry kepam..entry kepam...
tenggelam timbul kan...aku kering idea woo nak tulis ape kat sini..selalu bukak belog pon sebab nak blogwalking n baca 
entry belog2 keshukaan aku...belog aku??non ado..malas den nak hupdate..
so hari nie mood rajin SIKIT datang...baru lepas buat proposal<kene submit this friday> so tangan nie ter'Rajin' nak tuliss kat 
sini..=D

Cerita nie pon da basi gaknyer sebab mase nie 1 of my friend balik cuti..<Dia pon da selamat balik india balik>...dia blaja medic kat Manipal,India...namasstteee =)
die balik dalam 2minggu camtuh..so after almost 1 year x jumpe..kitorang decide la ramai2 nak pi makan cendol bakar...ala yang
femes siap ade drive through tu...
tapi mase tuh aku puasa lak..ingat nak cancel sbb takot menjejeh ayaq liur tengok dorang makan cendol..tapi bile pikir2 balik
bile lagi nak jumpe kawan aku nie kan..ku gagahkan juga iman ku..ceh..=D

duk lepak2 pekena cendol nie n makan bakso...cendol die sedaaaapppp wooo...xtipu sebab aku pon ade bungkus 2 bawak balik untuk iftar..=)


this pic was taken while we r odw to the cendol bakar place...weeheee...




duit india..rupee..nilai matawang dorang iz lower than us...xsilap 10 rupee=70sen kot..
siyes kaler die cam duit seplo hengget kita..



Namasstee name saya ainur....saya baru balik dari India..tayang gigi dulu before makan=)

even x sume yang turun tapi bestla dapat share2 cerita sume...lepass rindu...=)

zarul,farizal,daus,amirul,ain,ainur and me=)

hopefully after dis dapat gathering ramai2...xperlu tunggu raya hokey..





me iz sengal in that face,,=)


ainur cerita mase dia kat india..cuaca is kind cold than us<even just now i said dia blaja kat india>...yelar x sume part of 
India panass beb....sempat plak dia cakap "aku rase lege bile hujan weh..panas seh malaysia ni"
amboi..kemain ea feeling2 omputih...

before sume balik..ainur sempat give souvenier from India...ain n me dapat selendang/shawl<xsempat nak snap pic>...me kaler oren 
while ain kaler x hingat..ahah..=D
while the boys dapat keychain magnet yang leh lekat kat freezer tuh..
gambar taj mahal weh..

thankss laling ainur=)







1 comment:

fais said...

aku punye magnet mane! haha