nuff-nuff

Sunday, 3 June 2012

ape saya buat??



hai..lame kan x update belog...heheh...just nK Share im in study week mood now..kemain ko an,,mood...
minggu study week adalah untuk study hokeh...lege jugak lar sebab segala macam project da berjaya d present and d submit..
syukur..so sekarang harus fokuss on exam plak..saye start exam dari 12 jun till 20 jun =)...

during my last network class,our lecturer,madam syarul bagi suprise dengan caramel moist choc cake ini...die cakap nak bagi quiz
tup2 muncul dengan menda alah ini..





jgn teleng kepala tengok gambar nie ok=)



sedap hokey...thankss madam!!!bile minggu study week muncul
ape lagi member2 sume pakat balik laa...so i am..balik lew kite yee...
done2 je hujung sem nie barang sume nak habis...haissh..so tadi g laa guardian sopping2 sket..sikit jee..sbb duit pon
da nak non hado soo haruss laa ekonomi sket..huhuhuh..
so,try laa pencuci muke ini dan krim ini..





done2 nak bayar kat kaunter tadi nmpak plak lux tuh..sambar laa skali.....

itu saje..tata...=)


1 comment:

ellaNadj said...

bdk kecik meh ler join contest "We Grill Champions" http://belogella.blogspot.com/2012/06/contest-nandos-minggu-1-we-grill.html