nuff-nuff

Sunday, 8 April 2012

budak ni da besaq..ngee

saje nak share ngn korang pasal budak tetik nie....rinduu sangat2 kat die...

da lama jugak x jumpe dak tetik nie sebab family die da pindah so just follow up by facebook je law parent die ade update ape2 pasal their child..and baru2 nie my sis tag me gambar si kecik and his sibling...wah..terharu ok..da besar ko dik...akak rindu...sob2...
dulu kaki gegar2 lagi mase mule2 nak jalan tapi sekarang daa sampai i-city lagi..ahkak pon belom g sane...~giler ketinggalan ko ok~

haha..layan laa gambar

                                                   










cer laaa teka dak tetik tu yang maner....muke da nampak nakal kan...


=)

4 comments:

sis92 said...

comel sungguh :D

em nt cari tuto buang word verification eh, sng nk komen2 :)

Ayumi Comot said...

budak tetik tu mst yang belah kanan kan? yg sikit rambut tu,huhu

ririn aieza said...

sis92.....saje letak nak avoid spam..ehhee..ok t kite cari...aah comel an...geram..

ririn aieza said...

aah siap skat rambot g dak tetik nie...hihihi....betoll=) laa ayumi