nuff-nuff

Sunday, 11 March 2012

berkelah d johor


hye peeps....after daa tacing2 ngn ijan sebab die xnak bagi hadiah...esoknyer  hari jumaat,die ajak laa g jalan2 ke ledang...
sumpah aku xpenah jejak johor ok..sile tempeleng laju2 muke nie...so excited laa nak g mandi2 n harap xhujan lew hari tuh..After zohor baru kitorang gerak g ledang...kua highway dari melaka masuk kat tangkak...xsilap tol lam 3 hengget lebih and makan mase selama 35min++ untuk sampai ke ledang or orang panggil sagil..whatver laa name die.yang penting ahkak n kawan2 dapat g mandi2...


maafkan laa tangan yg xberbedung nie sebab pic gegar...



nak masuk pon ade bayaran..kete-rm2
satu kepala rm1..
kayo laa ko pakcik camnie...


so..sampai2 jek terus gigih jalan sampai ke dalam...nak naik tinggi2 lagi masing-masing xlarat..so kat sini  je laa men air...







best2..air sejuk...grr..grr..(sound effect)



and aku xsangke lak camera phone aku pat capture gambar2 yang aku rase nice shot macam nie..
oh berjase juga hp cikai ku...~











ok...balik tuh kitorang g singgah makan ikan bakar kat umbai...jauh gak pusing2
sebab nak cari tmpat nyer....after blurp kekenyangan kitorang pon wasalm n pulang ke hostel...



~till then~




1 comment:

Ayumi Comot said...

best jln2 no? huhu..ayu pun pernah mkn ikan bakar kat umbai..siyes ramai org..jenuh nunggu:(